Kaj dobite v ponudbi ta hip?

TROBENTE:

Dr. Matej Bažec, Koper – Radlje ob Dravi
Plemenit, avtohtoni primorski žrebec, dresiran za tek na dolge proge. Težko krotljiv, ko uboga pa uboga kot se šika. Malo večji stroški za vzdrževanje, ker je alergičen na vodo. Zato pa morate imeti zalogo pive in belega vina. V kompletu dobite še doktorski naziv.

Miha Kovačič, Nova Gorica – Ljubljana
Mlad seksi fant z destruktivnimi nagnjenji. Izpolni vse želje, najraje ima polno stanovanje porcelana, ki ga lahko med igro razbije. Tudi pri njem visoki stroški vzdrževanja. Dobra cena, odvisno od želja. Zraven dobite še krotilni elektrošoker.

Rok Nemanič, Dane pri Sežani
Nadarjen mlad fantič, ki se še uči litrašnih manir. Ni še popolnoma na razpolago, manjka še malo špartanske vzgoje. Dodatni komplet za doplačilo.

SAKSOFONI (vsi, naši obvladajo različne vrste saxov):

Bojan Volk - Bojič, Postojna – Ljubljana
Dobite ga s kletko vred. Na gospodarja se zelo težko navadi, tako da morate biti previdni. Možen agresivni odziv na dobrikanje. V primeru nervoze magična beseda: sej bo jurja, sej bo. V kompletu dobite še jekleni oklep.

Mitja Mahnič - Mito, Divača – Ljubljana – Bela krajina
Svetilnik pri Rtu Dobrega upanja. Še vsaki ladji je pokazal pravo pot; kapitani, ki ga niso upoštevali, so končali na dnu morja. Dobite ga s koščkom Belokranjske zemlje.

Damjan Jurič, Koper
Z njim ne boste imeli večjih problemov. Ukrotljiva žival, če ravnate pravilno. Poudarek na zelenjavnih jedeh (najraje ima vršičke indijske konoplje). Dobite navodila za vzdrževanje.

TENOR:

Bojan Krajšek, Divača
Zelo priden, marljiv in postaven pob. Je pa zelo občutljive sorte in moraš zelo paziti, da ga s svojim pisanjem ne užališ. Sicer pa se dobra roba sama hvali. Kupite ga in če vam v 14 dneh ne bo všeč, vam povrnemo denar.

BARITON:

Nejc Kovačič, Nova Gorica
Dobro ohranjen kljub velikemu številu prevoženih kilometrov. Pripelje vas povsod, zelo velik prostor za preživljanje prostega časa. Tankati morate samo Cynar, v sili tudi Laško pivo. Nima alternativnih virov pogona. V kompletu dobite še prilagodljiv sesalec.

POZAVNA:

Matija Mlakar – Jezus, Tolmin – Klagenfurt
Ime pove vse. Na Vinakopru spreminja vodo v vino. Zraven dobite še Leksikon o tem, kako z enim litrom vina napit 5000 ljudi.

TUBE:

Jernej Žakelj – Jeco, Koper, Ljubljana, Velika Britanija
Ali je smiselno ponujat to ljudem?

Jure Nemec, Vrtojba - Maribor
V 2. svetovni vojni odlikovani nemški ovčar z rodovnikom, ki je ugotovil, da smo Slovenci boljši lastniki. Od takrat deluje kot branitelj meje. Pohitite, kajti najeti ga hoče Slovenska vojska za ubranitev južne meje in Joška Jorasa. V kompletu dobite še 100 kg indijskih oreščkov, ki jih je zaplenil svojim prejšnjim lastnikom.

TOLKALA:

Damijan Štolfa, Prosek (I)
Zelo dragocen kamen, ki so ga našli na Proseku (Italija). Ta kamen se je leta uporabljal kot mejnik med Jugoslavijo in ostalim nerazvitim svetom. Ima posebno lastnost: če ga namočite v Laško pivo, se spremeni v zlato. Zraven dobite še pisni dokaz, da je meja z Italijo nekje pri Palermu.

David Šavle, Koper
Zelo miroljuben fant, ki se na litraštvo šele navaja. Brata Kovačič imata nalogo, da pospešita njegovo integracijo. Ker se je zaradi tega zelo navezal nanju, priporočamo, da ob naročilu naročite vsaj še enega od njiju. Če pokličete v naslednjih 10 minutah vam enega od Kovačičev priložimo zastonj.


Posebne kaste so Upokojeni Litraši (UL) ter Občasni Litraši (OL), ki jih zaradi varstva identitete in podtalnega delovanja ne bomo razkrili. Mednje sodijo tudi sponzorji, ki se jim tudi na tem mestu zahvaljujemo.

Kakšna se vam zdi nova prenovljena stran?

-Za en kurc

-Pena iz riti

-Spodobna

-Ful dorra

-Samo pedri odgovarjajo na ankete