ZADNJA NOVICA IZ LITRAŠNEGA BRLOGA: CD JE IZŠEL 20.05.2008!!!

Ljudstvo, zdaj pa tako: da mi 20. maja vsi čakate pred trgovino in imate pripravljenih 13 EUR za CD. Če kupite CD, dobite zraven še 85 devic. Nekaj jih je ušlo iz ujetništva pri Alahu, druge so polsestre Marije, ki jih nihče ni hotel priznati za svoje. Vse so litrašne prijateljice.

Če ne kupite CD – ja, se device spremenijo v zmaje in vas pojejo. Tako je to. Pazite, Big Brother is watching you!

Tu so izseki komadov, ki so na CD – ju, ki ga boste kupili:
-Na mizo!
-Med sedmo in osmo zjutraj
-Balkan
-Rakija mekana
-Sviraj cigo
-Jovano Jovanke
-Čaje šukarije
-Laži me

CD je bil posnet v studiu Panorama na Šentjanah pri Portorožu pri Markotu od Sonsov. Delali smo kot črnci, eni so dobili tudi črne lase, drugi so se ga zapili, tretji zadrogirali, četrti so padli skupaj. SNEMALI SMO CELE KOMADE! To kar boste slišali, je naš lasten proizvod. CD smo izdali v samozaložbi. Nismo odvisni od nikogar, sami smo vse plačali, produkcija je izključno naša. Ta CD velja za našo osebno izkaznico, je prvi naš ta pravi in verjetno ne zadnji. Pripravljajo se nove stvari, do naslednjega CD – ja pa boste le – te slišali na naših špilih (vse na naši strani). Vabljeni!

CD lahko naročite preko e-maila bojan.krajsek@siol.net ali pokličete na tel. +386 40798589 (Bojan Krajšek). Ajmo momci nemoj da se gurate, jedan po jedan.

P.S.
Še eno presenečenje v glasbenem smislu prihaja, bo pa to samo na naši spletni strani.

Kakšna se vam zdi nova prenovljena stran?

-Za en kurc

-Pena iz riti

-Spodobna

-Ful dorra

-Samo pedri odgovarjajo na ankete